EU CELEBRA LA SEVA ASSEMBLEA DE MALLORCA APOSTANT PER LA CONSTRUCCIÓ D’UNA UNITAT POPULAR AMB VOCACIÓ DE MAJORIA

Foto Nacho MartínL’Assemblea d’Esquerra Unida (EU) de Mallorca va aprovar aquest dissabte les tesis polítiques que ha d’impulsar l’Assemblea Interinsular que l’organització celebrarà el proper 13 de desembre. Per a EU els reptes de futur immediat no passen només per recompondre l’espai de l’esquerra alternativa, sinó que cal construir un projecte de majories, un gran front social i polític que, a més de resistir les polítiques d’austeritat i les retallades en drets socials, desenvolupi un nou projecte per a Balears i pel conjunt de l’Estat a través d’un moviment popular de base àmplia, protagonitzat per l’activisme social i la societat civil.

Per a EU és indiscutible que el canvi social i polític ha de partir des de baix, amb un projecte que parteixi dels municipis, continuï a les autonomies i arribi al Govern de l’Estat. L’Assemblea de Mallorca assumeix com a prioritat les polítiques de convergència que vagin més enllà de les sigles de partits i que englobin els interessos de la majoria de la ciutadania, molt allunyats dels interessos que defensen els governs del PP tant a Balears com al conjunt de l’Estat.

L’Assembla també va escollir la nova direcció de l’illa, que va ratificar com a coordinador de Mallorca al candidat sorgit del procés de primàries, Nacho Martin, que substitueix en el càrrec a Aina Comas.

Share This