Un gran acte públic tancarà l’#Encuentro por un nuevo país

acto rivas homeEl dissabte 22 i el diumenge 23 se celebrarà a Rivas Vaciamadrid, municipi governat per IU, l’encontre polític i programàtic d’IU federal denominat #Encuentro por un nuevo país. Aquest encontre ve precedit d’una important participació per Internet, a partir de 10 preguntes per a la reflexió i el debat col·lectiu, un programa bàsic de 20 punts i les aportacions de les Àrees federals.

D’aquest encontre a de sortir el programa bàsic d’IU i propostes per als municipis i les Comunitats Autònomes, i es clausurarà amb un gran acte públic amb música, participació de gent de la cultura i les intervencions, entre d’altres, de Cayo Lara i Alberto Garzón.

La delegació d’EUIB que participarà a l’encontre, comptarà amb dirigents d’EU de les quatre illes i activistes del moviment ecologista i veïnal, tercer sector i la PAH, convidats a participar amb nosaltres en peu d’igualtat, per a dissenyar entre tots el nou país que volem.

Share This