parlamentarisUn any més, les Balears es situen a la coa pel que fa a les inversions del Pressuposts Generals de l’Estat, un any més patim la discriminació. Ni el president Bauzá, ni els seus conseller aconseguiren que s’incorporassin inversions molt necessàries que es van ajornant any rere any. Però tampoc els parlamentaris estatals del PP balear han estat capaços de corregir la situació i no es tocarà de manera substancial el projecte de Pressuposts que va elaborar el govern central. Aquest any ni tant sola han fet el paripé de presentar una esmena sense partida pressupostària amb la qual ens asseguraven inversions milionàries en recursos hídrics. Aquelles inversions mai no arribaren i tampoc les contemplen els Pressupost pel 2015.

Al Congrés dels Diputats, tot el grup del PP va votar a favor d’una esmena del grup socialista per a inversions a les Illes, però Miquel Ramis es va apressar a dir que havia estat un error que es corregiria al Senat, i així s’ha fet amb l’esmena que ja s’ha presentat. I en aquesta situació ens trobam, el govern de Mariano Rajoy no està disposat a destinar ni un euro més a les Balears i els senadors del PP no han aconseguit res i votaran disciplinadament uns Pressuposts discriminatoris.

Per a ser exactes, hem de dir que han aconseguit una aportació de 100.000 euros per la construcció dels nous jutjats d’Eivissa, 100.000 euros que han “robat” a Palència. Clar que aquesta obra porta un retard d’anys, que ja tenia partida pel 2014 i no es va fer res, i que no apareixia pel 2015, res ens assegura que el 20145 a la fi es comencin les obres, amb 100.000 euros poc poden avançar.

Veien la incapacitat que tenen els diputats i senadors del PP de Balears, és legítim preguntar-se a què dediquen els seu temps per Madrid. Si deixessin col·lectivament els seus càrrec i no apareguessin pel Congrés o el Senat, no notaríem cap diferència.

Share This