Martina Sastre i Manel Carmona al centre de la fotoContinuant amb l’extensió organitzativa i la implantació d’EU als municipis de la Part Forana de Mallorca, ahir, 27 de novembre, es va constituir l’Assemblea d’EU de Selva. En aquest municipi del Raiguer, mai abans hi havia hagut una agrupació local d’EU, però ja tenen una organització pròpia, com passa a la majoria de municipis de l’illa. EU continua estenent-se i implantant-se territorialment.

L’Assemblea de Selva va elegir com a coordinadora a Maria Martina Sastre, una persona implicada y preocupada per la gent del poble. Així mateix, els membres d’EU de Selva, ja estan treballant per a constituir una plataforma unitària i alternativa per a les pròximes eleccions municipals. L’objectiu és constituir una plataforma electoral que es faci ressò de les principals demandes de la població i que estigui formada per representants de diversos sectors socials, moviments i associacions que puguin convergir en un mateix programa de transformació.

Els treballs previs per a la constitució d’aquesta plataforma ja es troben molt avançats i està previst que el pròxim dia 18 de desembre es pugui fer la seva presentació. EU de Selva aspira a ser dinamitzadora i part d’aquesta plataforma que, no obstant, serà més ampla i recollirà altres sensibilitats polítiques, però que tendrà l’objectiu comú de plantejar alternatives viables a les polítiques que s’estan practicant des de les institucions i que han suposat un retrocés històric de les condicions de vida i dels drets de la majoria de la societat.

Share This