EU neix a Son Servera amb la voluntat de propiciar una plataforma d’unitat popular que elabori un programa electoral en el qual se situï en primer lloc la defensa dels drets de la ciutadania

EU Son ServeraEl passat dimecres es va celebrar un encontre per a constituir l’assemblea d’EU a Son Servera, amb la presència del coordinador d’EUIB, Manel Carmona

Els nombrosos assistents, procedents de diverses organitzacions socials i, fins i tot d’altres partits de l’esquerra, varen debatre sobre la necessitat d’organitzar l’esquerra alternativa del municipi i arribaren a la conclusió de que EU ha de ser un element important de la confluència necessària per aconseguir aquest objectiu.  

EU neix a Son Servera amb la voluntat de propiciar una plataforma d’unitat popular que elabori un programa electoral en el qual es situï en primer lloc la defensa dels drets de la ciutadania, molt colpejats per la crisi i aconseguir que l’ajuntament de Son Servera sigui capdavanter en la lluita per la millora dels serveis socials, que faci front a les retallades i a les reformes que volen acabar en l’Estat de Benestar i reduir la capacitat d’intervenció dels ajuntaments davant els problemes de la ciutadania.

Des d’EU de Son Servera es treballarà per iniciar d’una manera molt oberta i participativa l’elaboració d’una Alternativa programàtica que reculli les principals reivindicacions ciutadanes, especialment les d’aquells sectors que han estat més colpejats per la crisi econòmica, amb l’objectiu de convertir l’ajuntament en un estimulador de l’ocupació i del teixit productiu del municipi.

El Coordinador interinsular d’EU, Manel Carmona, encoratjà als assistents “a prendre partit i a fer política en favor de la majoria social, perquè del contrari altres la seguiran fent contra”, Eva Maria Machado destacà que volem Guanyar l’ajuntament de Son Servera “per fer una política que situí al centre de les decisions del govern municipal els veritables problemes dels sectors damnificats per la crisi, dels treballadors, de les classes populars”.

Eva Maria Machado és serverina d’adopció, ha estat una activista a les múltiples manifestacions dels darrers anys contra les retallades i aquest dimecres va ser elegida coordinadora d’EU de Son Servera per unanimitat entre els presents. La propera reunió de l’Assemblea d’EU a Son Servera abordarà el full de ruta per propiciar la unitat popular i la confluència que treballi una alternativa des de l’esquerra transformadora a Son Servera.

Share This