La formació sosté que «en la unitat està la victòria; en la fragmentació, la nostra feblesa»

Logo EU petitEn un acord per unanimitat del conjunt d’afiliats i simpatitzants, l’Assemblea local d’Esquerra Unida de Manacor, va aprovar una resolució en què afirma la seva decisió de participació en processos de convergència electoral amb Guanyem Manacor, a partir de la crida que aquesta plataforma va fer a la ciutadania i a formacions polítiques d’esquerra sobre la base d’un programa comú de mínims.

“A EU pensam que estem davant un procés il·lusionant i apassionant amb l’objectiu de guanyar Manacor per a la ciutadania i treure-la de la senda de reculada absoluta i la paràlisi en la qual l’ha sumit tants d’anys de govern Pastor”, ha apuntat Xavier Morell, coordinador d’EU Manacor.

Cercar espais d’unitat popular i convergència per un més que necessari canvi polític ha estat des de la seva fundació, uns dels trets definitoris d’Esquerra Unida. Aquesta necessitat de ser més per poder fer una política a favor de les amples classes populars i no pels oligarques de torn és part de l’ADN d’IU. Considera que en els Guanyem és on convergeix la indignació i la mobilització, que es vol transformar més enllà d’un crit de ràbia, vol ser influència política, vol recuperar la política per al poble, des del poble.

Esquerra Unida seguirà existint amb la seva pròpia personalitat, però aposta amb tots els seus recursos i la seva militància per enfortir l’opció de Guanyem Manacor. Al mateix temps fa una crida a tota la ciutadania a adherir-se a Guanyem Manacor, tal com EU mateix, com un més, aportant el seu gra d’arena per fer d’aquest, un projecte de confluència integrador i unitari, el projecte guanyador. Els ciutadans i ciutadanes del municipi de Manacor ens mereixem un canvi que ens beneficiï a la majoria.

Share This