SyrizaManel Carmona “La victòria de Syriza és la primera d’una onada esperançadora de canvi, que engegarà del govern a aquells que ens han volgut submisos i agenollats davant unes polítiques austericides, que només beneficien a un grapat de financers oligarques”

Per a EU avui s’ha obert el camí cap al canvi a tots els països del sud d’Europa. Avui, amb la victòria de l’esquerra real a Grècia, comença l’esperança de canviar el rumb de les polítiques imposades per la Troika, de frenar les polítiques austericides a Europa i de recuperar l’estat del benestar, la democràcia i la dignitat de les classes populars, la classe treballadora, per la major part de la ciutadania.

Les seus socials d’Esquerra Unida (a totes les Illes, Eivissa, Menorca, Mallorca) a mesura que es coneixien els primers sondejos, amb la victòria de Syriza a Grècia, s’han omplit com si gairebé es tractés d’una victòria pròpia.

Carmona ha recordat que la militància i els simpatitzants d’EUIB porten anys analitzant i combatent les polítiques que ens pretén imposar el capital i la Troika, per la qual cosa la nostra gent és ben conscient de la importància d’aquesta victòria, “sabem que per derrotar la política de la Troika és fonamental que el canvi es faci des de tots els àmbits, Europeu, Estatal, Autonòmic, Insular i Local”.

Ens cal acumular molta força per derrotar la maquinària propagandística dels qui diuen que de la crisi se’n surt amb el sacrifici del poble, en lloc de posar fre a la voracitat dels mercats. Avui el poble grec ens ha mostrat el camí, mitjançant un programa i una força d’esquerra radical, per fer front a les polítiques que esclavitzen a gran part de la població mentre els poders financers acumulen riquesa.

Share This