Els serveis socials de l’Ajuntament de Maó no donen resposta real a la necessitats de la població. Així de contundent s’ha mostrat Àgueda Tur, la candidata d’EM-EU a la batlia de Maó arran de les recents declaracions d’Àgueda Reynés a la Convención Nacional del PP. Ague Tur critica que Reynés faci bandera de la gestió del serveis socials quan cada dia quedar clar la política del PP és clarament insuficient per afrontar les necessitats d’una ciutadania cada cop més desemparada. Si segons la batlessa ho fan tan bé, per què la gent els deixarà de votar?, es demana Ague Tur. “Per què no hi ha un menjador social municipal? Per què l’Ajuntament ha delegat la seva responsabilitat en els banc d’aliments, les parròquies, en la caritat…? Per què hi ha gent cercant menjar en contenidors de supermercats al polígon i a prop de restaurants? Mentre el PP  paralitza el desenvolupament de la Llei de dependència, la batlesa calla i la ciutadania pateix. Mentre el PP prepara una llei que buidarà de competències els ajuntaments, la batlessa mira cap a una altra banda.

1511905 10203259289829777 4569953665133042137 n

 

Reynés treu pit per la (presumpta) pujada dels pressupostos, però la realitat és que gairebé un 28% de la població de les Illes es troba en risc d’exclusió social. Mentre el PP de Maó es dedica a recollir medalles i premis i a celebrar actes buits i fires comercials, la situació de les famílies no millora.

Share This