Neus MaríEl PP de Sant Josep començà –molt abans que es convoquin les eleccions- la campanya electoral de la candidata Neus Marí, tal com té per costum: amb paella gratuïta i promeses falses. Per si amb això no en tengués prou, també es va manifestar contra la corrupció. Oblidant la causa penal que hi ha oberta contra l’urbanisme que el PP ha portat a terme sempre que ha estat en el govern municipal.

Amb la panxa plena i amb els vapors etílics començant a fer efecte, l’auditori de militants i simpatitzants del PP de Sant Josep escoltaren el que els espera si Neus Marí torna a ser la batlessa perquè ho decideixin els electors o per algun altre pacte inexplicable i inexplicat, com el que la va portar a la batlia: la pròxima legislatura serà la legislatura de l’aigua. Fins i tot a un auditori tan entregat li degué ser difícil d’empassar-se aquesta promesa després de veure el que ha passat a aquesta.

Des que governa Neus Marí, no s’ha donat ni una sola passa per a resoldre el problema del subministrament d’aigua potable als nuclis urbans del municipi. No tan sols això, sinó que la seua mala gestió de les dessaladores modulars va deixar una bona part del municipi amb un subministrament d’aigua completament salada, que no es podia utilitzar per beure, ni per regar, ni per rentar la roba. A pesar d’això, els habitants de Sant Josep han hagut de pagar les tarifes com si l’aigua fos potable, i ningú els ha rescabalat pels danys provocats.

El mandat de Neus Marí s’ha caracteritzat per la seva permissivitat absoluta en relació a les activitats molestes d’un grup d’empresaris sense escrúpols i no ha fet absolutament res per a fer complir la llei o les ordenances municipals, deixant desemparats els ciutadans del seu municipi, als que mai ha escoltat en les seues denúncies. També s’ha posat a les ordres de l’amo i ha fet tot el possible per autoritzar la macro urbanització projectada per les empreses Matutes entre Sant Jordi i la platja d’en Bossa.

Neus Marí s’ha posat a les ordres dels especuladors i ha redactat un planejament municipal que legalitza les urbanitzacions il·legals i que permet grans creixements urbans, a pesar de no disposar d’aigua potable ni infraestructures i serveis per aquests creixements. Neus Marí estava ben acompanyada per Vicent Serra, un president que no només es va posa a les ordres de l’amo, sinó també al de la màfia del transport públic, tancat l’estació d’autobusos i deixant els passatgers a la intempèrie

Tampoc podia faltar la sempiterna promesa del PP, la baixada d’impostos. Ja ho prometeren abans de les eleccions passades i el primer que feren va ser augmentar-los. Qui no els conegui que els voti, però ja no poden enganyar amb les seues promeses falses.

Share This