Esquerra de Menorca Esquerra Unida de Maó dóna suport a Amics de la Mar amb la seva proposta de convertir part de les casetes de la Solana al port de Maó en un centre de conservació i difusió de la cultura marítima tradicional.

Amics de Mar Port de Maó proposen convertir part de les casetes en un centre de conservació i difusió de tot allò que fa amb la cultura de la mar tradicional amb tota una sèrie d’activitats amb un triple vessant: el de la difusió d’activitats marineres culturals, d’esplai i didàctiques.

AMICS DE LA MAR

EM-EU creu que Amics de la Mar Port de Maó han de rebre tot el suport possible de les diferents administracions per tal que puguin dur a terme la seva tasca de conservació i difusió del patrimoni marítim, cosa que no succeeix en l’actualitat. Al contrari, la seva activitat es veu en perill, ja que les casetes de la solana podrien ser destinades a ús turístic residencial, és a dir més del mateix de sempre.

No s’entén que el PP faci gala de protegir i promocionar el patrimoni i que, en canvi, Amics de la Mar es trobi tan sol en la seva tasca, sobretot des que part del sostre l’espai que empren a l’Estació Naval es va esfondrar. En canvi, el port de Maó no necessita més oferta de lloguer d’apartaments i la proposta d’Amics de Mar omple un buit cultural important, a més suposa complementar l’oferta turística i obre un camp laboral i econòmic important.

Share This