Esquerra de Menorca Esquerra Unida celebra aquest dissabte a les 17 h al Centre de convencions des Mercadal  una assemblea insular oberta per preparar les properes eleccions al CIM i al Parlament balear.

S’apropen unes eleccions més importants que mai i Esquerra de Menorca Esquerra Unida ha de tenir un paper decisiu si volem que hi hagi un canvi efectiu en les polítiques que s’han d’aplicar a Menorca la pròxima legislatura.

Durant aquests darrers anys EM-EU ha tingut una postura molt clara denunciant que més que una crisi, estam patint una estafa, un canvi de model d’estat i un atac a les llibertats i als drets socials. Aquesta feina realitzada ha de  tenir continuïtat ara en un projecte integrador, obert, participatiu i, en definitiva, d’esquerres.

CARTELLL AI 07-02-2015

En aquesta assemblea, oberta a militants i simpatitzants, volem proposar els caps de llista al CIM i al Parlament, a més d’un esborrany de programa electoral que serà elaborat posteriorment de manera participativa entre la militància i els simpatitzants d’EM-EU. A més, l’assemblea queda oberta a les propostes i debats que vulguin suggerir els assistents.

Share This