– El president hauria de presentar la seva dimissió.

Bauza i Sansaloni imputatsL’Audiència Provincial ha ordenat l’admissió a tràmit de la querella contra José Ramón Bauzá per la presumpta comissió dels delictes de prevaricació, falsedat documental i infidelitat en la denúncia de documents, ordenat que es practiquin les diligències oportunes.

Contra aquesta resolució de l’Audiència no hi cap recurs i, per tant, Bauzá haurà de declarar com a imputat per la possible comissió d’uns delictes en la seva activitat de governant que, com ja hem afirmat repetidament des d’EU, va treballar més en favor dels seus interessos particulars que en els de la ciutadania.

Fins ara Bauzá ha aconseguit que un canvi de doctrina del Tribunal Superior li permetés mantenir la titularitat de la seva farmàcia, cosa que no es permetia als governants anteriors, però Bauzá no en tengué prou amb això i va impedir competència bloquejant l’obertura de noves oficines de farmàcia. Aquest són els fets que es denuncien en la querella admesa a tràmit.

Bauzá també està pendent de la resolució judicial presentada per EU per compatibilitzar la dedicació exclusiva a l’ajuntament de Marratxí amb l’explotació del seu negoci farmacèutic.

Bauzá ha utilitzat la majoria parlamentària del PP per a provar una llei farmacèutica favorable als seus interessos, però aquesta llei no el pot salvar de respondre dels presumptes incompliments en benefici propi de la llei vigent.

Ja són massa els fronts que té oberts el president Bauzá. En aquestes condicions, hauria de renunciar a presentar la seva candidatura a les pròximes eleccions, en aplicació del seu propi Codi Ètic, que fins ara només a utilitzat per eliminar rivals interns. De fet, Bauzá hauria de presentar la dimissió com a president del Govern, amb tants dubtes sobre el seu comportament ètic i polític no està en disposició d’ostentar el càrrec de president de les Illes Balears.

Share This