banner primaries eu mallorca 2015 

 

Us informem sobre el resultat final del procediment de votacions al procés de Primàries al Consell de Mallorca, que ha acabat avui, 1 de març de 2015, amb el tancament de les urnes presencials. Una vegada realitzat l’escrutini, sumant els vots presencials i els emesos telemàticament, els candidats han obtingut els següents vots:

Juan José Martínez Riera:          28,8 %

Nacho Martin i Navarro:            71,2%

 


 

Seguint el calendari previst pel procés de Primàries, la Presidència d’EU Mallorca reunida el dimecres 11 de febrer, va constatar la presentació de quatre candidatures, totes presentades en temps i forma i amb més del 3% dels avals, complint així amb el requisits del reglaments.

En funció d’aquests resultats, la Presidència d’EU Mallorca proclama:

A Maribel Alcázar Franco com a candidata d’EU a Palma per encapçalar les llistes a les eleccions a l’Ajuntament de Palma.

A Manel Carmona Casilda com a candidat d’EU Mallorca per encapçalar les llistes a les eleccions al Parlament de les Illes Balears per la circumscripció de Mallorca.

En el cas de la candidatura al Consell de Mallorca, la Presidència de Mallorca constata dues candidatures presentades:

Juan José Martínez Riera

Ignasi Martin i Navarro

 

Nacho Martín


 foto nacho 2015 300px

Presentació Maribel AlcázarFacebook Maribel AlcázarTwitter Oscar Rodríguez 

Candidat al Consell de Mallorca
   
 

Juan José Martínez


 foto juanjo 300px

Presentació Juanjo MartínezFacebook Juanjo MartínezTwitter Juanjo MartínezBlog Juanjo Martínez

Candidat al Consell de Mallorca
   

 

Per la qual cosa es determina iniciar el procés de primàries per a l’elecció del candidat al Consell de Mallorca. Us recordem que encara està obert el termini d’inscripció en el cens de simpatitzants que vulguin participar i votar el seu candidat.

Podeu consultar la informació sobre les candidatures i el procés a la web d’EU  http://esquerraunida.org

Calendari del procés de primàries pel Consell de Mallorca:

Ø  19 febrer. Tancament del termini d’inscripció́ en el cens de simpatitzants per el procés de primàries via web en UAR.

Ø  23 febrer. Acte de campanya de primàries obert a totes i a tots els  simpatitzants i militants d’Esquerra Unida de Mallorca. Un acte perquè els dos candidats donin a conèixer les motivacions i les raons de la presentació de les seves candidatures. L’acte es realitzarà a la seu d’EU a Palma, a les 19h (la seu s’habilitarà per a la cabuda de més de 70 persones).

Ø  24 febrer. S’obrin les urnes telemàtiques. El vot mitjançantl’aplicació́ UAR començarà̀ el 24 febrer a partir de les 10h del dematí́ i fins a les 19:59h del 28 de febrer. El 21 de febrer s’enviarà̀ a conjunt del cens unes instruccions de com fer efectiu el vot (el sistema garanteix la confidencialitat del vot).

Share This