L’Assemblea de Maó d’EM-EU no considera prioritària la nova estació marítima al port de Maó, ja que les obres de construcció suposaran un cost de més de 17 milions d’euros. En una època en què les retallades afecten sobretot a sectors bàsics com sanitat o educació, EM-EU creu inacceptable que es destini tal quantitat a construir una infraestructura que ha de susbstituir una altra que funciona correctament, que no millorà substancialment la mobilitat de la ciutadania i que difícilment complirà amb l’objectiu d’allargar la temporada turística ni ajudarà als diferents sectors productius menorquins, com la indústria.

estació marítima

EM-EU denuncia que la solució dels actuals governants és construir molt i com més gros millor. La mateixa recepta de sempre, amb l’agreujant que no s’està solucionant del patiment de moltes famílies.

L’ombra d’obres inútils, desmesurades, mal pressupostades, que sobretot afavoreixen als especuladors, recorre aquest projecte, l’enèsim símbol del malbaratament de doblers públics. El fet de gastar-se 500.000 euros en una carpa provisional ja dóna una idea d’aquest  despropòsit monumental.

Share This