Amb motiu del Dia de la dona treballadora, l’Àrea de la dona d’Esquerra de Menorca Esquerra Unida organitza la conferència col·loqui Les dones, constructores de ciutat, a càrrec de Zaida Muxí.

 

Amb motiu del Dia de la dona treballadora, l’Àrea de la dona d’Esquerra de Menorca Esquerra Unida organitza la conferència col·loqui Les dones, constructores de ciutat, a càrrec de Zaida Muxí, a la Sala de plens de l’Ajuntament de Maó, dimarts, 3 de març, a les 20:30 h.

ZAIDA MUXÍ

Zaida Muxí és arquitecta i professora titular d’Urbanisme a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB), de la qual actualment és sotsdirectora. Ha estat professora convidada en diverses universitats d’Europa, Amèrica i Àsia i publica regularment en revistes especialitzades d’arquitectura i en premsa. Des de 2009 dirigeix visions, la revista de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i ha publicat entre d’altres els llibres El espacio público: ciudad y ciudadanía (Electa, 2003), Elemental, reflexiones en torno a la vivienda mínima (Edicions ETSAB, 2004), La arquitectura de la ciudad global (Gustavo Gili, 2004), Habitar el presente: herramientas para la vivienda del siglo XXI (2011).

DIA DONA TREBALLADORA 2015

 

És experta en urbanisme i gènere i estudia el paper de l’arquitectura i l’urbanisme en la política i les relacions socials. Defensa un urbanisme amb visió de gènere ja que considera que les dones són agents de la diversitat, defensores del seu entorn i de les persones que l’habiten. Zaida Muxí convida a pensar la ciutat no només com un espai físic, sinó també humà, participatiu i sobretot públic, oposada a la privatització i la comercialització dels espais urbans. 

Share This