Emili DarderEsquerra Unida de Palma lliurarà enguany, per tercera vegada, els premis Emili Darder que l’Ajuntament va decidir també retallar quan va entrar a governar el PP. És la nostra voluntat contribuir a mantenir viva la memòria d’Emili Darder a través del reconeixement i la trajectòria d’entitats i col·lectius socials sense ànim de lucre, a les tres àrees que millor reflecteixen les seves aportacions: benestar social, educació i cultura i salut.

Ens han arribat diferents propostes de la part d’entitats ciutadanes, les quals han estat valorades també per un jurat en el qual també han participat diverses entitats ciutadanes i els guanyadors de l’edició de l’any passat.

 En aquesta ocasió els premiats han estat els següents:

·        Per la seva defensa dels drets socials: Padrines i Padrins Flautes de Mallorca

·        Per la seva defensa de l’educació pública: L’Assemblea de Docents de les Illes Balears

·        Per la seva tasca de suport al camp de la salut: “La Sonrisa Médica”.

 El lliurament dels premis als guanyadors tindrà lloc el dissabte, dia 28 de febrer, a les 19’00 h, al casal de barri de S’Escorxador. Entre altres, es Projectarà el  documental “Passió d’Emili Darder”, dirigit per Pere Salom. Una producció de REC  Produccions. 

Share This