Carmona no vol tocar amb les seves mans el llistat de casos de corrupció del PPManel Carmona emplaça Bauzá a retornar els diners del Túnel de Sóller que el PP va malversar a l’etapa de Cañellas

 Passada la fase probatòria, des d’EU esperen que les conclusions del procediment contra la dedicació exclusiva contra Bauzá, que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears instà a resoldre, no es demorin.

 Avui de matí han comparegut en roda de premsa els Coordinadors d’EUiA i EUIB, Joan Josep Nuet i Manel Carmona. El diputat de l’esquerra Plural s’ha desplaçat a Palma per mantenir una jornada de treball programada per EUIB que acabarà amb Xerrada sota el títol “La Unitat Popular”.

 Joan Josep Nuet, ha valorat l’aposta decidida i ferma d’ambdues organitzacions a les plataformes d’Unitat Popular “Els canvis seran possibles si hi ha l’esquerra, una esquerra amb experiència, amb programa, amb bagatge”.

 Nuet ha recordat que avui s’ha publicat una enquesta que sosté que la llista més votada a Barcelona seria la que encapçala la l’activista social Ada Colau, i ha asseverat que el 24 de maig les candidatures de Guanyem a les Illes i les d’en Comú a Catalunya assoliran un paper cabdal per capgirar les polítiques austericides.

 Manel Carmona, ha criticat que Bauzá recuperi cadàvers polítics com Cañellas, “el que hauria de fer Bauzá és retornar els diners malversats per Cañellass en el cas Túnel de Sóller si li queda un mínim de decència ètica”. Manel ha exhibit la sentència que acabà amb Canyelles, denúncia que va protagonitzar EU; ha recordat els 40 casos de corrupció protagonitzats pel PP i els seus dirigents i ha expressat el desig -passada la fase probatòria- que les conclusions del procediment d’EU contra la dedicació exclusiva de Bauzá, que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears instà a resoldre, no es demorin.

Share This