– Ben Amics premia la seva trajectòria de lluita per la igualtat i contra tot tipus de discriminacions.

Bandera GayAquest dissabte, Ben Amics, dins les celebracions del dia de l’Orgull Gay, ret un homenatge a la trajectòria de Juan López, tot un referent de la lluita dels gays per la igualtat i un pioner a les Illes, ja que va ser fundador del Front d’Alliberament Gai de les Illes Balears.

Juan López, un home profundament d’esquerres no s’ha limitat al llarg de la seva vida a la lluita pels reconeixements dels drets dels gays, sinó que ha combatut tot tipus de discriminacions i desigualtats, compaginant la seva militància en el moviment gay amb el sindicalisme de classe i l’esquerra política.

Juan López rebrà el Siurell d’Or de Ben Amics, en la XXI edició dels premis Siurell Rosa i Dimoni Rosa, que atorga aquesta associació. L’acte es celebrarà al Teatre Mar i Cel del barri de Santa Catalina de Palma.

EU celebra aquest reconeixement, que consideram molt merescut, a tota una vida de lluita i de compromís i a una trajectòria exemplar. Enhorabona company!

Share This