Xavier Morell 1000pxL’assemblea d’Esquerra Unida de Manacor ha posat en marxa el procés per a triar nova coordinació, en una reunió on també es va aprovar un reconeixement públic al coordinador sortint.

L’actual coordinador, Xavier Morell, ha expressat que no es tornarà a presentar a un tercer mandat, “no és una dimissió, és la fi d’un cicle natural, com ha passat amb els anteriors coordinadors que m’han precedit. De fet, he estat un temps en funcions degut a les darreres eleccions generals, però ara ja és temps de renovació”.

Morell ha afegit que “Esquerra Unida sempre ha estat la meva casa, i aquí seguiré, col·laborant amb el que pugui en el treball col·lectiu de fer créixer aquest referent d’esquerres, que sempre ha estat en totes les lluites, mobilitzacions i vagues. Crec sincerament que és més necessari que mai per poder dur les polítiques que afavoreixin a una majoria social, de classes populars i treballadores, al consistori manacorí”.

En aquest procés es poden presentar qualsevol dels afiliats i afiliades del municipi, qui també seran qui triïn la nova coordinació.

Share This