asamblea extraordinaria 2016 euib

ACTUALITZADO/ACTUALIZACIÓN

– Nou horari en document apart / Nuevo horario en documento aparte.

– Lloc / lugar: Casal de barri de s’Escorxador (C/ de la Emperatriu Eugènia nº8) a Palma

Si ets delegat o delegada escollit per la teva assemblea local o insular. Has de venir a les 9:00 h a acreditar-te i participar del debat i les votacions.

Si no has estat escollit delegat, participa a la presentació de la nova coordinació interinsular i del nou Consell Polític interinsular a les 14:00 h.

També, si ets afiliat/ada o simpatitzant/ada, no has estat escollit com a delegat/ada, pots seguir l’Assemblea, però sense veu ni vot.

 

ASSEMBLEA EUIB INTERINSULAR EXTRAORDINÀRIA ABRIL 2016
La comissió de coordinació d’Esquerra Unida de les Illes Balears ha iniciat els processos per a la celebració d’una Assemblea Extraordinària Interinsular d’Esquerra Unida de les Illes Balears. L’esquerra alternativa i verda. Adjunt es troba el document polític així com les normes, reglament i horaris.

ASAMBLEA EUIB INTERINSULAR EXTRAORDINARIA ABRIL 2016
La comisión de coordinación de Esquerra Unida de les Illes Balears ha iniciado los procesos para la celebración de una Asamblea Extraordinaria Interinsular de Esquerra Unida de les Illes Balears. L’esquerra alternativa i verda. Adjunto se encuentra el documento político así como las normas, reglamento y horarios.

Document polític assemblea extraordinària EUIB (català)

Document político asamblea extraordinaria EUIB (castellano)

Normes, reglament i horari assemblea extraordinària EUIB (català)

Normas, reglamento y horario asamblea extraordinaria EUIB (castellano)

 

Share This