– Juan José Martínez és l’únic candidat que s’ha presentat a les primàries per a coordinador general.

Mani EUIBEsquerra Unida de les Illes Balears, té convocada una Assemblea General extraordinària pel pròxim 23 d’abril. La necessitat d’aquesta assemblea extraordinària està directament relacionada amb la necessitat de renovar la direcció interinsular, després de la dimissió de l’anterior Coordinador General, i per la necessitat de posicionar-nos davant la situació creada després de les eleccions generals.

No obstant això, és evident que aquesta Assemblea també va a estar molt condicionada per la propera Assemblea estatal d’IU, que ha estat qualificada com a “una Assemblea excepcional davant d’una situació excepcional”.

En el procés cap a l’assemblea d’EUIB, el dilluns era l’últim dia per a la presentació de candidatures a la Coordinació General que s’elegirà pel sistema de primàries obert a tota la militància d’EU. Una vegada tancat el període de presentació, l’únic candidat que s’ha presentat amb els avals corresponents, és Juan José Martinez Riera.

Juan José Martínez Riera és una persona molt jove, de només 24 anys. És el Coordinador de l’Àrea de Medi Ambient d’EUIB des de 2013

Share This