imagesLa direcció d’EUIB ha de decidir si es mantenen les mateixes persones que ocupaven els primers llocs de les llistes electorals en la candidatura d’EU-Unitat Popular, per a integrar-se en les llistes de la coalició amb Podem i MÉS. Per aquest motiu, s’ha convocat una reunió extraordinària pel pròxim dimecres.

En principi les candidatures d’EU s’han d’elegir per primàries, però la urgència en la qual s’han de decidir els nom i presentar les candidatures davant la Junta Electoral i que hagi passat tan poc temps des de les eleccions del 20D, fa que es pugui considerar com una segona volta electoral, en la qual es poden repetir els candidats, que ja foren elegits per primàries.

La candidatura al Congrés per Balears d’EU-Unitat Popular, estava encapçalada per Artur Parrón i Isabel Vallès ocupava el segon lloc. La direcció d’EUIB haurà de decidir aquest dimecres si aquestes han de ser les persones que, en representació d’EUIB, han de formar part de la llista de coalició, o si s’ha de convocar un nou procés de primàries, a pesar de les presses i la limitació temporal.

Share This