Companya, company,

Com ja et vam informar, el passat dimecres es varen aprovar dues propostes de resolució al Consell Politic Interinsular. Una on es va denegar la sol·licitud de la companya Aina Comes per fer primàries i una segona on resolíem els candidats que havien d’anar en llistes respectant les candidatures del 20D, després de les dimissions per escrit de na Josefa Fernández (el passat mes de Novembre) i del company de CLI-AS Rafael Polonio. CLI-AS Balears també va fer públic un comunicat on expressava la seva voluntat de no reeditar la coalició electoral del 20D per a les eleccions del 26J a l’àmbit de Balears.

En la dita resolució, es va aprovar que els companys Juan José Martínez (suplent 1 de na Josefa Fernandez) i Rosario Navarro (suplent 1 de Rafael Polonio) serien els candidats a les pròximes eleccions al senat per Mallorca. Així com resolíem que Artur Parrón i Isabel Vallés representaran a EUIB dins la llista de Units Podem Mes al congrés.

 

Aquestes resolucions van ser impugnades davant la Comissió Federal. No obstant això, el Secretari d’organització federal d’IU considera que aquestes resolucions s’ajusten a la política acordada en IU i, la qual cosa és igual d’important, al que han fet sobre aquesta qüestió la resta de federacions d’IU. S’adjunta escrit d’Adolfo Barrena.

 

 

Compañera, compañero,

Como ya informamos, el pasado miércoles se aprobaron dos propuestas de resolución al Consejo Político Interinsular. Una donde se denegó la solicitud de la compañera Aina Comas para hacer primarias y una segunda donde resolvíamos los candidatos que tenían que ir en listas respetando las candidaturas del 20D, después de las dimisiones por escrito de na Josefa Fernández (el pasado mes de Noviembre) y del compañero de CLI-AS Rafael Polonio. CLI-AS Baleares también hizo público un comunicado donde expresaba su voluntad de no reeditar la coalición electoral del 20D para las elecciones del 26J al ámbito de Baleares.

En la dicha resolución, se aprobó que los compañeros Juan José Martínez (suplente 1 de Josefa Fernandez) y Rosario Navarro (suplente 1 de Rafael Polonio) serien los candidatos a las próximas elecciones en el senado por Mallorca. Así como resolvíamos que Artur Parrón e Isabel Vallés representarán a EUIB dentro de la lista de Unidos Podemos Mes en el congreso.

Dichas resoluciones fueron impugnadas ante la Comisión Federal. Sin embargo, el Secretario de organización federal de IU considera que dichas resoluciones se ajustan a la política acordada en IU y, lo que es igual de importante, a lo que han hecho sobre esta cuestión el resto de federaciones de IU. Se adjunta escrito de Adolfo Barrena.

 

Comunicación Alfonso Barrena secretario organizacion IU Federal

Share This