Hem fet tallers, hem analitzat la nostra organització (el que hem fet bé i el que és millorable), hem pogut decidir sobre els pactes i convergències i fer aportacions als documents de la XI Assemblea d’IU Federal. Ara ens queda un últim pas abans d’aquesta. Per primera vegada en la història d’IU, tota la militància vota directament la línia política i la composició dels òrgans d’IU. Si no vas votar en línia els dies 26 i 27 de maig, encara tens l’oportunitat de votar presencialment en urna demà diumenge 29 de maig.

És l’hora de participar! Hem d’aconseguir el màxim de participació per culminar aquests mesos d’intens treball i enviar un missatge de força i unitat a la societat.

Hemos hecho talleres, hemos analizado lo bueno y lo mejorable de nuestra organización, hemos podido decidir sobre los pactos y convergencias y hacer aportaciones a los documentos de la XI Asamblea de IU Federal. Ahora nos queda un último paso antes de ésta. Por primera vez en la historia de IU, toda la militancia vota directamente la línea política y la composición de los órganos de IU. Si no votaste en línea los días 26 y 27 de mayo, aun tienes la oportunidad de votar presencialmente en urna mañana domingo 29 de mayo.

¡Es la hora de participar! Tenemos que conseguir el máximo de participación para culminar estos meses de intenso trabajo y enviar un mensaje de fuerza y unidad a la sociedad.

Diumenge 29 de maig de 2016.

Palma, seu EU (c/ Patronat Obrer), de 16:00 a 20:00 h.
Manacor, local CCOO, de 17:00 a 22:00 h.
Maó, de 11:00 h a 20:00 h, Seu d’Esquerra de Menorca (c/ Isabel II, 68, Maó)
Eivissa, de 18:00 a 22:00 h, seu d’EU, carrer Galicia 8

fase final

Share This