Més de 23 manifestacions tengueren lloc ahir, dia 28 de maig, en contra de les polítiques d’austeritat de la Troika, dels tractats tractats de lliure comerç com l TTIP i el CETA i per exigir la desaparició dels paradisos.
 
EU vol mostrar la seva satisfacció per aquest nou clam ciutadà que han convocat diverses plataformes, organitzacions socials i partits polítics, tot units en contra d’un model neolliberal que està exclussivament al servei del lucre dels més i que provoca situacions intolerables de desigualtat, pobresa, i destrucció mediambiental.
 
A menys d’un més de les eleccions generals, EU considera que, per fer canviar les coses, és imprescindible que la protesta social contra aquest model es converteixi en  vots cap a la coalició formada per Podem, EU, Més, Equo i molts d’altres partits  arreu de l’Estat
 
814435392 138129
Share This