Assemblea 2Esquerra Unida de les Illes Balears convoca a tota la seva militància a debatre conjuntament sobre els resultats electorals del passat dia 26 de juny, que foren inferiors a les expectatives que teníem, per tal d’analitzar les causes de l’abstenció de votants progressistes i reflexionar sobre els possibles errors de la campanya, per tal de corregir-los de cara al futur. Així mateix, es debatrà sobre el full de ruta d’EUIB amb la nova situació política, certament complexa.

La direcció d’EUIB ha volgut posar en comú amb el conjunt de militants les reflexions electorals i les propostes de futur. Per aquest motiu, convoca una assemblea general extraordinària i novedosa, a la qual hi podran assistir personalment totes les persones afiliades a EU residents a Mallorca, però que també es podrà seguir i participar per vídeo conferència des de Menorca i des d’Eivissa.

L’assemblea se celebrarà aquest divendres 8 de juliol, al “Teatre Sa Societat” de Calvià, a partir de les 18,30 hores. Des de les seus d’EU de Menorca i d’Eivissa es farà el seguiment per vídeo conferència.

La direcció d’EUIB, anima a la participació en aquesta assemblea i anuncia que és la seva voluntat la convocatòria habitual d’aquest tipus d’assemblees i de les consultes a la base, per millorar la participació del conjunt d’afiliades i afiliats en la definició de les propostes i l’activitat política que ha de dur a terme la nostra organització.

Share This