– Des d’EUIB apostem per la implantació d’un abonament econòmic finalista en despesa per cultura entre els més joves de la societat.


concertDes d’Esquerra Unida Illes Balears, defensem l’aposta per la inversió en la cultura contra el austericidi, apostar per la cultura com a font d’activació de l’economia i d’ocupació. Una economia fomentada en els valors d’accessibilitat i igualtat a la cultura, és sinònim de garantia de futur i integració social per a combatre les desigualtats socials i econòmiques, així com per fomentar en els sectors joves l’interès i compromís per la cultura i valors ètics.


El Govern italià ha aprovat l’anomenat “abonament de la cultura” per gastar en entrades a museus, jaciments arqueològics, teatres, cinemes, concerts, exposicions, fires, música o llibres.


Només cal descarregar una aplicació en els telèfons mòbils, anomenada 18 app, i obtenir unes credencials d’accés.

Share This