calessaEU Balears demana a l’ajuntament de Palma que prengui mesures davant la contínua explotació a la qual viuen sotmesos els cavalls de les calesses de Palma. Ahir divendres a la tarda al polígon Son  Castelló, es va produir un accident entre diverses calesses que va deixar a un dels cavalls ferits de gravetat.

No és la primera vegada que això passa , ja que fa  uns mesos un cavall d’una calessa moria a Palma en estavellar-se contra un mur enfront de la catedral. Cops de calor, males cures, incompliment de les normatives, explotació a causa del turisme que està col·lapsant Mallorca en els últims mesos, són el dia a dia d’aquests animals.

Des d’EU demanam a l’ajuntament que compleixi una de les seves promeses a la ciutadania i posi fi a aquesta situació, evitant que se segueixi posant en perill als ciutadans i als mateixos animals. Cal recordar que des de l’ajuntament es va prometre que es substituirien  els cavalls per vehicles elèctrics d’època amb la finalitat de què els conductors d’aquestes calesses no perdessin el seu treball.

EU Balears demana fets  no paraules.

Share This