IMG-20161024-WA0000Una delegació d’EU, formada per Juanjo Martínez, coordinador d’EUIB i per Natanael Salo, de l’Àrea Animalista d’EU, s’ha entrevistat avui amb la regidora de Seguretat Ciutadana de l’ajuntament de Palma, Àngelica Pastor per tal de fer-li entrega d’una petició que sobre la creació de l’agent de protecció animal, al mateix temps que per insistir en la necessitat de què es substitueixin els cavalls en les galeres turístiques.

Li hem recordat que el Ple de l’Ajuntament ja havia aprovat per unanimitat l’any 2013 la creació de la figura de l’agent de protecció animal. Angèlica Pastor ens ha informat que ja està treballant, conjuntament amb la regidora de Benestar Animal, Neus Truyol, en la creació de la Unitat de Protecció Animal que, segons ha afirmat, estarà en funcionament abans que acabi l’actual legislatura. Aquesta Unitat tendrà capacitat per intervenir en relació a les denúncies de maltractament i també tendrà funcions informatives i de conscienciació.

Des d’EU, volem mostrar la nostra satisfacció pel fet que, a la fi, s’hagin posat a treballar per aplicar l’acord del ple municipal, encara que sigui tres anys després de la seva aprovació. Per la nostra part, estarem vigilants de què es compleixin les promeses sense més dilacions.

Share This