Aquest dissabte, el pati de la Biblioteca de Son Servera fou testimoni de l’assemblea constituent de l’àrea de memòria democràtica d’Esquerra Unida.

L’acte contà amb la participació de Jaume Miró Adrover, guionista i dramaturg de “Diari d’una miliciana”, obra basada en el diari d’una voluntària de la Creu Roja destinada a Mallorca durant l’expedició del capità Bayo.

Com la resta d’àrees d’EU (de la dona, animalista, de cultura, de treball, de medi ambient, etc.) està oberta tant a la participació de persones afiliades, simpatitzants o bé sense relació amb EUIB. Tothom pot participar-hi i construir.

Les intencions d’aquesta àrea és donar suport a totes les persones i associacions que actualment treballen dins aquesta àrea i servir com a espai de debat i propostes, que seran recollides en el programa d’EU. Així, celebra l’exhumació de la fosa comuna de Porreres i demana que no sigui un cas aïllat.

Finalment, Justo Machado fou triat coordinador de l’àrea de memòria democràtica.

Qualsevol persona o entitat interessada pot contactar amb memoria@eu-balears.org

 

IMG-20161105-WA0008

 

 IMG-20161106-WA0001

Share This