Foto PalomaL’eurodiputada Paloma López visita Menorca i Eivissa per tal de donar a conèixer a tasca que es fa al Parlament Europeu i recollir reivindicacions i propostes per portar a la cambra de Brussel·les i Estrasburg. Aprofitarà per tenir contactes amb la militància i els simpatitzants d’EU i diverses organitzacions socials.

Paloma López, participarà en els següents actes públics:

El divendres dia 2 de desembre, a Menorca, participarà a les 19 hores en una taula rodona a la sala de plens de l’ajuntament de Maó que, amb el títol “De Menorca a Europa, els reptes per a una agricultura ecològica”, comptarà també amb la participació de Tomeu Pons, d’APAEM; Alexandra Verdú-Bütikofer, de CBPAE; Toni Riudavets Unió de Pagesos i Onofre Gonyalons, pagès jubilat. Moderarà Alfons Méndez.

El dissabte dia 3 de desembre, a Eivissa, tendrà un encontre amb cambreres de pisos a les 12 hores, a la sala d’actes dels sindicats. Cal recordar que Paloma López ja ha portat la problemàtica d’aquest col·lectiu laboral al Parlament Europeu. A les 18 hores, a la seu d’EUEF, participarà en una xerrada-col·loqui, amb el títol “Present i futur d’Europa. De la crisi dels refugiats al TTIP”.

Share This