2290508-Cartel Cconcentracion Version3El coordinador d’EUIB, Juanjo Martínez ses va entrevistar ahir amb els secretaris genera de CCOO i UGT de les Illes i els ha manifestat tot el suport d’EU a les mobilitzacions del 15 de desembre, que es desenvoluparan a les Illes, de manera coordinada amb el conjunt de l’Estat.

A Mallorca, hi haurà una concentració a Palma davant la Delegació del Govern, a les 19,30 hores i a Menorca, a la mateixa hora, davant la sub-delegació de Govern a Maó. Amb el lema de “les persones i els seus drets el primer”, les mobilitzacions seran per reivindicar ocupació de qualitat, salaris dignes, pensions amb poder adquisitiu i prestacions socials.

EU comparteix absolutament aquestes reivindicacions davant la situació actual de retrocés de les condicions laborals, de precarietat extrema i de salaris de misèria, així com del risc en el qual es troben les pensions a causa del buidament de la “hucha” fet pel govern de Mariano Rajoy i la manca d’ingressos per l’atur i els baixos salaris.

A més, tenim el risc de les noves retallades que es produiran per a donar compliment a les exigències de Brussel·les i que afectaran greument la despesa social. Si a la passada legislatura es rescataren en diners de tots les entitats financeres, ara es preveu rescatar les autopistes, per assegurar la rendibilitat d’unes inversions injustificables. Sempre hi ha diners per socórrer es poderosos que es troben en dificultats, mentre les retallades recauen sobre es treballadors i les capes socials més febles.

Incomprensiblement el Partit Popular, a pesar d’haver quedat molt lluny de la majoria parlamentària, continua governant i vol aplicar les mateixes polítiques que han provocat tant de patiment en la població. Tot això amb la complicitat directa de Ciudadanos i amb la vergonyosa abstenció del PSOE.

Contra això, ens hem de rebel·lar i hem de lluitar tots junts per a revertir la situació i recuperar drets socials. Per això participarem de manera decidida en les mobilitzacions convocades per CCOO i UGT.

Share This