– Que el projecte tiri endavant amb el suport de la dreta demostra que no hi ha canvis substancials en la política territorial i de mobilitat.

autopista IncaL’equip de govern de Consell de Mallorca ha hagut de recórrer als partits de la dreta per aprovar el projecte d’enllaç de Lloseta amb l’autopista d’Inca. Davant el vot contrari de Podem, només el vot favorable del PI i Ciudadanos i l’abstenció del PP ha permès la seva aprovació.

Per a EU, és evident que al si de l’equip de govern del Consell de Mallorca hi ha diferències substancials entre PSOE i MÉS d’una banda i Podem de l’altra, però en comptes de cercar el consens entre tots els components de l’equip de govern i “aparcar” els temes en els quals hi hagi discrepàncies, PSOE i MÉS han optat per tirar endavant amb el suport de la dreta un projecte que es correspon a la ideologia d’aquests partits però que és rebutjat per bona part de l’esquerra i del moviment ecologista.

El coordinador d’EUIB, Juanjo Martínez, ha lamentat aquesta decisió i demana a PSOE i Més que recapacitin i revoquin la decisió d’executar un projecte innecessari i que respon a una visió desenvolupista, contrària a la protecció del territori i favorable a les grans infraestructures viàries que potencien l’ús dels vehicles privats, enfront del transport públic.

Per a Juanjo Martínez, l’execució d’aquest tipus de projectes suposa un frau a l’electorat, que va castigar al PP i va propiciar una majoria molt ample a l’esquerra perquè fessin una altra política i no per reproduir la que feien els governs de PP.

Share This