animals matractatsDes de l’Àrea Animalista d’EU agraïm l’engegada de la campanya «Els animals no són joguines» per part de Cort en col·laboració amb l’EMT i Baldea, però així mateix demanam que aquestes campanyes no es limitin a fer-les en Nadal.


EU adverteix que Balears té una de les taxes més grans d’abandó de tot l’Estat, per la qual cosa és urgent adoptar totes les mesures al seu abast per tractar de reduir la xifra de prop de 15.000 animals abandonats cada any.

El coordinador de l’Àrea Animalista d’EUIB, Guillem Amengual demana que el 2017 s’implanti el sacrifici zero, un canvi en l’ordenança sobre la tinença d’animals, prohibir i endurir les sancions a  tot tipus de maltractament cap als animals i restringir la venda d’animals en les tendes.


Des d’EU s’exigeix també que s’implanti la figura de l’agent de protecció animal, aprovada en 2013 i que encara no està en funcionament malgrat les nombroses  reclamacions de les entitats en defensa dels animals.

Share This