PacteEsquerra Unida de les Illes Balears es sumarà a les protestes de les col·lectius animalistes, ja que entén que el Pacte ha enganyat als defensors dels animals després de no aprovar en més de 450 dies la llei de benestar animal.

Des de l’àrea animalista de EUIB critiquen la falta de voluntat política per part del Pacte per aprovar una llei secundada per més de 360.000 persones i 34 municipis declarats antitaurins.

Malgrat la sentència del TC que  va anul·lar qualsevol prohibició sobre la tauromàquia, si deixa la porta oberta a la seva regulació i aquí és on Balears té plenes competències, en la regulació del maltractament animal.

EUIB entén l’empipament de milers de persones que s’han sentit enganyades pels polítics del Parlament després de veure incomplides en reiterades ocasions les seves promeses.

Share This