AADilluns que ve dia 23 de gener es presentarà a l’ajuntament d’Alcúdia una moció perquè aquest consistori es mostri contrari al maltractament animal. La moció serà presentada i defensada per la regidora d’EU, de la candidatura Guanyem Alcúdia, Noelia Broncano amb el suport de Mallorca Sense Sang i espera tenir el suport de la majoria de partits.

«No és una moció per declarar-se municipi antitaurí o no, és una moció per mostrar-se a favor o en contra del maltractament animal», declara Noelia Broncano.

EUIB recorda a l’equip de govern que tant el PI com el PSIB ja es van mostrar a favor d’aquesta moció tant en el Consell de Mallorca com en el Parlament, per la qual cosa no entendrien que ara no mostressin el seu suport.

«Volem que la societat mallorquina que ha mostrat la seva repulsa al maltractament animal sàpiga quins partits o regidors de l’ajuntament d’Alcúdia defensen o rebutgen el maltractament animal. L’abstenció en aquests casos no és una opció» avisa Broncano.

Share This