Plaça toros alcudiaAmb 6 vots  a favor (1 Guanyem Alcúdia, 1 Gent per Alcúdia,  1 UxA i 3 PSOE) , 2 abstencions (PI) i 9 vots en contra (4 PI, 4PP i 1 PSOE), es va rebutjar  la moció presenta per Guanyem Alcúdia contra el maltractament animal.  EUIB critica que PI i PP s’aliïn per seguir permetent el maltractament cap als animals en el municipi mallorquí.

La moció que cercava  que el consistori mostrés el seu rebuig al maltractament animal va ser rebutjada sense   arguments per part del PI i del PP. El coordinador general de EUIB Juanjo Martínez i representants d’Esquerra Unida  van estar  presents en el consistori per donar suport a la regidora de Guanyem Alcúdia, Noelia Broncano,  en un ple marcat per l’ambient hostil creat pel sector taurí i les males formes d’un batle que no va voler fer el pas històric de postular-se contra el maltractament cap als animals.

«Estem molt orgullosos  de Noelia Broncano regidora de Guanyem Alcúdia per tenir el valor de presentar  aquesta moció en defensa dels animals, la qual es presentava  per primera vegada en la història en el consistori d’Alcúdia», declara Juanjo Martínez.  Ara els ciutadans saben quins polítics volen perpetuar el maltractament cap als animals i qui lluiten pels seus drets de cara a les properes eleccions. Aquesta clar que els polítics que defensen el maltractament animal no mereixen estar en les institucions i treballarem perquè així sigui.

Share This