– Substitueix a Juanjo Martínez, actualment coordinador general d’EUIB.

Foto Inés SantiagoLa militant dEU dEivissa i Formentera Inés Santiago fou elegida nova coordinadora de l’Àrea de Medi Ambient dEU de les Illes Balears en una assemblea interinsular celebrada per videoconferència el 30 de gener. Substitueix lanterior coordinador, Juanjo Martínez, per la impossibilitat daquest de compaginar aquesta tasca amb les funcions de coordinador general dEUIB.

Inés Santiago Pardo va néixer al Ferrol el 5 de setembre de 1979, molt vinculada al moviment contra les prospeccions va ser fundadora i temporalment portaveu de Balears diu No.

Inés Santiago sha marcat com a objectius, a més de continuar donant suport a la lluita contra les prospeccions, treballar en favor de la sostenibilitat territorial, per la protecció dels recursos naturals, per la promoció de les energies netes i el transport públic i per combatre els excessos de lactual model turístic saturat.

Share This