– La gestió pública de l’aigua, l’oposició a la Ronda Nord i la lluita contra a precarietat i l’exclusió social, seran els objectius prioritaris.

IMG-20170204-WA0000Amb la presència de Juanjo Martínez, coordinador general d’EUIB, l’Assemblea d’EU d’Inca va analitzar el pla d’actuació estatal d’IU, “Que no nos jodan la vida”, centrat en la lluita contra les desigualtats i a pèrdua de drets socials i laborals, així com el pla de treball autonòmic.

L’Assemblea d’Inca d’EU va fer seus aquests objectius i va acordar aquells de política local que seran prioritaris per a l’organització al llarg del 2017.

En aquest sentit, es va decidir incidir en la gestió pública i racional dels recursos hídrics, ja que la xarxa privatitzada té unes pèrdues que arriben al 55%, cosa que és completament inacceptable, especialment amb la situació actual. Així mateix, es va decidir continuar amb l’oposició a la Ronda Nord, ja que es considera que va en contra del nostre model de ciutat habitable, que és un atemptat territorial inacceptable i un projecte innecessari, que només serveix per dotar d’un accés sobredimensionat a uns municipis limítrofs amb una població molt escassa.

Per altra part, l’Assemblea d’EU d’Inca va acordar continuar la seva lluita contra la precarietat i les injustícies socials, combatent els desnonaments, la pobresa energètica, la marginació i la pèrdua de drets.

Share This