– És la primera vegada que Esquerra Unida compta amb una assemblea local en aquest municipi mallorquí.

foto camposAmb la presència del coordinador d’EUIB, Juanjo Martínez, aquest dissabte s’ha celebrat una trobada de militants i simpatitzants d’Esquerra Unida a la Plaça de l’Estació de Campos, que ha decidit constituir-se en una nova Assemblea local, que serà la primera de Campos, ja que fins ara mai no hi havia hagut organització d’EU a aquest municipi mallorquí.

La nova assemblea està formada per gent extraordinàriament jove i amb moltes ganes de treballar pel poble. Com a coordinador ha estat elegit Tomeu Adrover, de 19 anys, estudiant d’enginyeria agrònoma.

Entre els primers objectius que s’han marcat, destaca la lluita per una escola nova, ja que l’actual centre escolar no reuneix les mínimes condicions, o la defensa de la conservació de sa Ràpita. Així mateix, han mostrat la seva oposició a la construcció de l’autopista de Llucmajor a Campos, ja que consideren que és una infraestructura innecessària, que suposa una nova destrucció de territori i que és contrària a un model de mobilitat sostenible, basada en el transport públic.

Els nous militants d’EU de Campos han manifestat la seva voluntat de promoure la més ampla unitat popular per fer front a les polítiques neoliberals i a l’hegemonia del PP. Amb aquesta unitat popular, esperen que es podrà derrotar aquest partit a les pròximes eleccions municipals, substituint-lo per forces progressistes que treballi de veritat a favor de la majoria social.

Share This