– És necessari que qualsevol actuació futura al petit port sigui respectuosa amb l’entorn i amb les persones que viuen allí.

Al Molinar Port PetitEl Club Marítimo Molinar de Levante ha anunciat la retirada del seu projecte d’ampliació del port del Molinar, una ampliació que preveia multiplicar per 7 les dimensions de l’actual port. Sens dubte, aquest anunci de retirada és un gran triomf d’una mobilització popular exemplar, iniciada pels veïns amb la plataforma “Al Molinar Port Petit”, que ha estat secundada per nombroses associacions de molt diferents tipus i per milers de ciutadans.

EU, que des del primer moment a estat al costat de la plataforma, celebra aquest triomf, que mostra el camí que s’ha de seguir contra totes les agressions i tots els projectes que atempten contra el nostre territori i medi ambient, cercant només interessos econòmics particulars.

Des d’EU compartim la felicitat dels integrants de la plataforma “Al Molinar Port Petit”, esperant que aquesta victòria sigui definitiva i l’amenaça de la gran ampliació hagi desaparegut per sempre, però compartim amb els portaveus de la plataforma q, que encara s’haurà d’estar vigilants, per assegurar una gestió pública i consensuada amb els veïns de la futura reforma. Una reforma que hauria de mantenir el caràcter popular de la barriada.

Share This