SFMJa fa molts mesos de l’existència d’aquest conflicte, iniciat per les polítiques del govern de Bauçà i prolongada per la inanició, durant molt temps, del govern actual.
 
El personal laboral de SFM treballa amb unes condicions laborals i salarials indignes, és per aquest motiu que s’han anat convocant jornades de vaga per a reclamar a l’empresa que negociï unes noves condicions.
 
Davant la decidia dels directius de l’empresa, es va reclamar la intervenció del Govern Balear per a actuar com a mediador en un conflicte que fa massa temps de la seva existència i que, en cas d’haver-hi voluntat per part d’SFM, tindria fàcil solució.
 
Els mesos han anat passant i el conflicte, no només no s’ha solucionat sinó que, s’ha vist agreujat. Des d’EUIB ja ens vam posicionar el setembre passat exigint voluntat negociadora als responsables d’SFM, posteriorment es va sol·licitar la intervenció del Govern Balear davant la negativa per part d’aquest.
 
Tot i que en un primer moment, quan per fi el Govern va intervenir, semblava que el conflicte acabaria aviat, la situació segueix estancada i sense una solució a la vista. Des d’EUIB volem mostrar, un cop més, el nostre suport públic a la plantilla d’SFM per a seguir reclamant les condicions dignes que mereixen i animar-los a continuar amb les convocatòries de vaga anunciades. La seva victòria en aquesta lluita serà una victòria per a tota la classe treballadora de les illes enfront de les injustícies del capitalisme neoliberal.
Share This