ValtonycTres anys i sis mesos de presó és la condemna que l’Audiència Nacional ha dictaminat contra Josep Arenas “Valtonyc” per escriure cançons.
 
Des d’EUIB ja vàrem mostrar el nostre desacord amb l’enjudiciament de Valtonyc per exercir el seu dret a la llibertat d’expressió, un dels drets fonamentals. Ara volem fer públic el nostre desacord amb la sentència dictada.
 
Aquesta sentència ens dóna la raó a aquelles que hem denunciat el mal funcionament del sistema judicial espanyol. Dia rere dia hem de veure com persones són condemnades per exercir el dret a la llibertat d’expressió, mentre permet que el delicte de corrupció estigui penat amb condemnes ridícules o directament quedi exempta de condemna.
 
Un cop més, des d’EUIB en posicionem al costat dels drets humans, de la llibertat d’expressió, i brindem el nostre suport a Valtonyc davant aquesta injustícia.
Share This