Considerem que la construcció d’aquesta ronda és un macroprojecte faraònic innecessari, que suposa una gran despesa econòmica que es podria invertir en assumptes realment necessaris i que, en cas de portar-se a terme, afectarà negativament al ja malmès pulmó verd d’Inca.
 
La connexió entre la carretera de Selva amb la carretera d’Alcúdia no té sentit, i manco si comparem l’afluència de trànsit amb la despesa que suposarà. Isabel Vallés ha declarat que “creiem que és molt més necessari incentivar la ronda sur, que és el cordó umbilical que manté totes les vies d’Inca connectades entre elles”.
 
IncaA més, Vallés ha declarat que “els diners es podrien utilitzar en arreglar els carrers d’Inca que estan en molt mal estat i aquesta reparació és realment necessària”. Per altra banda ha assenyalat que “Com ha succeït a molts altres indrets on s’hi han construït vies perifèriques, la construcció d’aquesta via suposarà pèrdues per al comerç local a causa del desviament del trànsit”.
 
Així idò, EUIB demana sentit comú al Consell de Mallorca i a l’Ajuntament d’Inca, i que es valorin les repercussions econòmiques i mediambientals, que provocaria la construcció, abans de portar-la a terme.
Share This