– Substitueix a Noelia Broncano, que ha hagut de renunciar per motius personals.

Amb la presència de Juanjo Martínez coordinador d’EUIB, la militància i els simpatitzants d’EU d’Alcúdia, celebraren un sopar, al qual assistiren més de 25 persones, per acomiadar Noelia Broncano, que s’ha vist obligada a renunciar al càrrec de regidor per haver-se de traslladar a la Península per motius personals, i per donar la benvinguda al que serà el nou regidor de Guanyem Alcúdia (candidatura en la qual s’integra EU), José Muñoz Pulido.

José Pulido és un militant històric d’EU d’Alcúdia, que ha acceptat el repte de substituir Broncano amb moltes ganes de treballar per a millorar la gestió municipal i les condicions de vida de la població.

Juanjo Martínez va agrair la bona feina i la dedicació de la regidora dimissionària, lamentant que s’hagi vist obligada a presentar la dimissió per motius personals. Al mateix temps, va desitjar encert al nou regidor en la seva tasca, manifestant-li que tendria tot el suport de la direcció d’EUIB.

Juanjo Martínez també va voler remarcar la vitalitat de l’assemblea d’EU d’Alcúdia, que es troba plenament consolidada i amb un augment constant de l’afiliació, i els va animar a seguir treballant a favor de les casses populars i amb la defensa de la sostenibilitat territorial i social.

Share This