Els darrers mesos hem vist com els diferents pàrquings de l’hospital de Son Espases quedaven saturats, les 944 places reservades per a les treballadores i treballadors ja no són suficients, i aquests han d’aparcar dins de les 1391 destinades als pacients.
 
Aquest problema es solucionaria amb una ampliació d’aquests, però juntament amb aquest problema n’hi ha un altre que considerem una falta de respecte per a treballadores i pacients.; que el pàrquing d’un hospital públic, el de referència de les Illes Balears, tingui una gestió privada és molt greu.
 
Considerem que a les persones malaltes o que han d’anar a l’hospital acompanyant/a visitar a un pacient i les que hi van a treballar no els hauria de suposar cap tipus de despesa fer l’ús d’aquest aparcament d’un hospital, insistim, que és públic.
 
És per això que des d’EUIB ens adherim i donam suport a les protestes que han iniciat usuaris, treballadores i sindicats de cara a la necessària ampliació del pàrquing i reclamem al govern tengui la consideració que és necessària amb els usuaris dels aparcaments i els retorni a la gestió pública i sense pagament.
Share This