Fa uns dies un policia local que col·labora amb la justícia fou amenaçat amb un revòlver, anteriorment el fiscal Subirán fou amenaçat de mort per dos individus en plena via pública, el jutge del cas també ha rebut diversos tipus d’amenaces, els testimonis protegits i totes les persones que col·laboren amb la justícia viuen intimidacions contínues o amenaces directes. Tot això és una situació insuportable, que no s’ha de mantenir per més temps.

El cas de la màfia policial de Palma és d’una gravetat extrema i els implicats no estan disposats a acceptar que les investigacions puguin arribar a aclarir tots els fets delictius, amb les conseqüències penals que se’n derivi d’ells. Per això no dubten en amenaçar i extorsionar, sense quer es puguin descartar agressions físiques als encarregats de portar a terme les investigacions.

El perill per a aquestes persones és evident, ja que estam parlant d’una banda organitzada amb comportaments mafiosos, que està en possessió d’armes de foc.

Per aquest motiu, Juanjo Martínez, coordinador d’EUIB, exigeix que es doti de protecció policial al jutge, al fiscal i als testimonis.

 

 

Share This