El proper divendres dia 2 arriba a Palma el, ja famós, autobús de l’associació HazteOir. Una associació d’ultradreta i ultracatòlica que presumeix de posicionaments, més que censurables contra els col·lectius LGTBI+ i feministes, entre d’altres.

Fins ara, d’una manera o altra, aquest autobús ha pogut circular per diverses ciutats de la geografia espanyola sense gaires problemes. Tot i que hi ha hagut una forta pressió social, mostrant el rebuig als seus posicionaments, poques han estat les ciutats que han aconseguit que un jutge els prohibeixi la circulació.

Des d’EUIB exigim a les Institucions de les Illes, especialment l’Ajuntament de Palma, el Consell Insular de Mallorca i el Govern Balear, que es posicionin en contra i que iniciïn les accions legals pertinents per tal d’impedir que ni tan sols pugui baixar del vaixell que el transportarà.

En el mateix sentit, volem mostrar tota la nostra solidaritat i suport a l’associació Ben Amics i a tot el col·lectiu LGTBI+ de les Illes, els quals han de patir dia rere dia insults i agressions per part de persones amb la mentalitat tancada i retrògrada.

Ben Amics ha convocat pel mateix divendres, a les 18.30 h, al carrer del Bisbe Maura núm. 39, una concentració pacífica per rebre al president d’HazteOír i al president de Valores en Baleares. Convidem a tota la nostra militància i a la ciutadania de les Illes a participar d’aquesta concentració i a seguir lluitant pels drets del col·lectiu LGTBI+.

 

Share This