Esquerra Unida de Santa Maria expressa la seva sorpresa davant les oïdes sordes de l’Ajuntament, ja que s’han presentat 3 instàncies al llarg del mes de Maig per comunicar l’estat de desperfecte de la font del parc infantil situat a la Plaça Nova. Volem ressaltar que són varis els greuges que suposen per a la ciutadania i la comunitat en general.
1. El malbaratament de metres cúbics d’aigua de la xarxa pública, previs a un estiu que promet portar sequera.
2. La insalubritat per als nens que juguen al parc en contacte amb les bases d’aigua bruta que es formen conseqüència de la pèrdua.
3. La proliferació de mosquits, que es crien a les bases amb les actuals temperatures. Fet que incideix en el risc de salut de tots els presents al parc, especialment als nadons.
Entenem que s’estan fent inversions als parcs de Sta. Maria, i lluny de ser una solució al benestar dels usuaris es converteix en una despesa epidèrmica, ja que la gestió d’aquesta renovació dels parcs no coincideix per res amb l’opinió de les famílies que els utilitzen, i desconeixen les necessitats en equipaments que mereix cadascun dels parcs.
Esquerra Unida de Sta. Maria, li prega a l’Ajuntament i a l’equip de govern que ho gestiona, que atengui a aquests petits desperfectes com el de la font, perquè, curiosament, després de les petites avaries que ja hem demanat en altres ocasions, existeixen altres inversions que pareixen dir lo contrari.
Aquest fet exemplifica que la política real es fa en la gestió i no en les etiquetes propagandístiques.
Esperem que aquest estiu no ho passem, com el passat, amb la font del parc malgastant aigua i generant riscos sanitaris.

Eu Santa Maria

Share This