Esquerra Unida de les Illes Balears, Stop Maltractaments, i l’Associació Infància i Drets, van iniciar ahir un acord per enfrontar-se conjuntament, tant per la via política així com mitjançant la mobilització al carrer, contra el que considerem una actuació inadmissible de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS); en concret davant direcció insular de Menors i Família.

Són centenars els casos de Mares que denuncien violència institucional després d’haver patit violència de gènere. Les conseqüències les paguen els nens en un recorregut poc definit, sense garanties provades, protocols obsolets i incomplits sistemàticament.

És per aquest motiu que iniciarem diverses accions i mesures, per tal de fer pressió sobre les institucions i aconseguir el benestar necessari per a les mares i els nens i nenes.

Des d’Esquerra Unida, anirem anunciant totes les accions per tal de sumar suports de la ciutadania enfront una situació que necessita el suport i l’empenta de tothom.

Share This